Voor 17:30 besteld, vandaag verzondenAltijd in een sieradendoosjeKlanten beoordelen ons met een 9,6Ook met gravering vandaag verzonden!WATERPROOF JEWELLERY

Over Finaste.nl

finaste logo met tekst

Welkom bij Finaste! Je vindt hier de mooiste trend sieraden en accessoires om jouw outfits af te stijlen. Van minimalistische oorbellen tot statement kettingen en van fijne armbandjes tot fashion accessoires. Ook bestel je hier jouw gepersonaliseerde en speciaal voor jou gegraveerde sieraden. De kwaliteit is top en de prijs is fijn!

Van Finaste voor jou

Veel sieraden maken we in ons eigen atelier in Nederland. Daar zijn we super trots op! Zo kunnen we de kwaliteit hoog houden én jou een persoonlijke service bieden. Bestel je een gepersonaliseerde ketting of gegraveerde oorbellen? We gaan meteen voor jou aan de slag, zodat je deze de volgende dag al in huis hebt!* Kom je jouw sieraad liever zelf ophalen? Je bent van harte welkom bij ons kantoor in Andelst!

Wie is Finaste?

Achter Finaste en haar grote zus DRKS staan founders Miriam en Filip samen met een getalenteerd team van ongeveer 20 jonge mensen. Misschien heb je ons onbewust al voorbij zien komen, want de modellen bij de sieraden dat zijn wij zelf! Wil je meer over ons weten? Volg ons op Instagram!

De mooiste

Finaste betekent in het Zweeds ‘de mooiste’. En de mooiste dat ben jij! ✨Veel van ons mogen best eens wat vaker stilstaan bij onze innerlijke en uiterlijke schoonheid. Iedereen is mooi en mag er zijn! ✨Bedenk eens hoé veel makkelijker jouw wereld zou zijn zonder jouw onzekerheden over je uiterlijk. Zeg daarom gewoon eens tegen jezelf en mensen om je heen #HiFinaste. 

Schoonheid zit van binnen én buiten. 

Daarom verpakken wij elk sieraad in een mooi sieradendoosje. Het doosje is natuurlijk mooi, maar de inhoud is nóg mooier! Je ontvangt jouw Finaste items altijd in stijl en je hebt meteen een doosje om jouw favoriete items voor altijd in te bewaren. Ook super leuk om cadeau te geven!✨

Laat je inspireren door Finaste en voél je de finaste!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, deals en aanbiedingen rondom Finaste? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram & Facebook!