Voor 17:30 besteld, vandaag verzondenAltijd in een sieradendoosjeKlanten beoordelen ons met een 9,6Ook met gravering vandaag verzonden!WATERPROOF JEWELLERY

Polsmaat opmeten

Wanneer jij jouw armbanden online gaat shoppen, wil je natuurlijk zeker weten dat de armbanden mooi om jouw pols past! Zeker wanneer een armband speciaal voor jou gegraveerd wordt, wil je zeker weten dat de graveerbare armband mooi zal passen! Bij Finaste kun je bij elk product lezen voor welke polsomtrek de armband geschikt is. Maar weet jij niet wat de omtrek van jouw pols is? No worries, wij leggen je graag uit hoe je jouw polsmaat opmeet! En vertrouw ons; jouw polsmaat opmeten is heel gemakkelijk dus je hebt binnen no time bepaalt of de armband maat voor jou geschikt is! 

mix van verschillende finaste armbanden in het goud

Jouw polsomtrek opmeten

Zoals je misschien al gezien hebt, vermelden wij bij elke armband voor welke polsomtrek de armband geschikt is. Let op: we gaan dus uit van de omtrek van jouw pols. Dit betekent niet dat de armband ook daadwerkelijk dezelfde lengte heeft. We houden namelijk altijd wat speling over. Hierdoor zit de armband nooit te strak of te ruim om jouw pols! Maar om te weten of de armband jou zal passen, moet je dus wel jouw eigen polsomtrek opmeten. Wij leggen je graag op twee makkelijke en snelle manieren uit hoe je jouw polsomtrek bepaalt!

Polsmaat opmeten met een meetlint

Een super easy manier om jouw polsomtrek op te meten is met behulp van een flexibel meetlint. Dit meetlint kun je namelijk gemakkelijk om jouw pols draaien. Zorg ervoor dat het meetlint mooi aansluit op jouw huid (trek het niet te strak aan!) en kijk waar het meetlint jouw pols helemaal omwikkelt. Lees het aantal centimeter op het meetlint af en tada: dit is jouw polsomtrek! Jouw polsomtrek opmeten was nog nooit zo makkelijk! 

Polsmaat opmeten met een liniaal

Wanneer je geen flexibel meetlint hebt maar wel een liniaal of rolmaat, kun jij alsnog heel makkelijk jouw polsomtrek opmeten! Het enige wat je verder nog nodig hebt is een lintje, touwtje, stukje papier of iets anders dat je gemakkelijk om jouw pols kan draaien. Let ook hierbij op dat je het niet te strak om jouw pols draait, maar dat het gewoon mooi aansluit op jouw huid. Op het punt waar het lintje jouw pols helemaal omwikkelt, zet je een markering. Vervolgens leg je het linkje langs de liniaal en meet je ‘m op tot de markering: dit is jouw polsomtrek! 

mix van gouden armbanden om pols

Time to shop

Woehoeee nu het gelukt is om jouw polsmaat op te meten, is het tijd om jouw favoriete armband te shoppen! Heb je toch nog vragen over één van onze armbanden? Neem gerust contact met ons op want we’d love to help! 


Lots of Love,
Finaste