Voor 17:30 besteld, vandaag verzondenAltijd in een sieradendoosjeKlanten beoordelen ons met een 9,6Ook met gravering vandaag verzonden!WATERPROOF JEWELLERY

Sieraden uit eigen atelier

meisje draagt gouden sieraden combinatie van Finaste

Onze sieradenwebshop is er niet zomaar eentje, we hebben namelijk ook een eigen atelier. Yes, gewoon naast ons kantoor in Nederland. Lang niet alle sieradenwebshops hebben een eigen studio dus hier zijn wij best een beetje trots op! We vertellen je dan ook graag meer over ons atelier dat gevestigd is in Nijmegen. 

finaste meiden aan het werk in finaste atelier

Heel veel van de sieraden en accessoires uit de collectie van Finaste worden door ons zelf gemaakt. En deze werkzaamheden moeten natuurlijk ergens plaatsvinden, vandaar: het eigen Finaste atelier! Alle werkzaamheden vanaf het ontwerpen van de sieraden tot aan de uiteindelijke productie van de sieraden vinden hier plaats. Van elk product wordt eerst een sample gemaakt. Deze sample wordt vervolgens door onze Finaste meiden gebruikt als uitgangspunt tijdens het maken van de sieraden. Het maken van de sieraden gebeurt veelal met de hand. Omdat we een groot gedeelte van onze collectie zelf maken, kunnen wij unieke sieraden aanbieden in onze webshop die nergens anders verkrijgbaar zijn! 

Sieraden met een personal touch uit eigen atelier

Denk bijvoorbeeld aan de gepersonaliseerde sieraden met een letter als hangertje. Wij zorgen ervoor dat de ketting, armband of oorbellen geleverd worden met de letter(s) van jouw keuze! Deze letters worden met de hand bevestigd aan het sieraad. Daarnaast hebben we een ruime collectie aan graveerbare sieraden en accessoires. Ook het graveren van deze items doen wij helemaal zelf en in ons eigen atelier! We zorgen ervoor dat onze Finaste meiden de technieken van het graveren goed onder de knie hebben, zodat jij een perfect gegraveerd sieraad kunt ontvangen dat helemaal voldoet aan jouw wensen! Wil je meer weten over het graveren? Lees dan even het artikel “wat is graveren”. 

verschillende graveerbare sieraden van finaste gemixt

FUN FACT: het personaliseren of graveren van jouw sieraden is bij Finaste altijd GRATIS! 

Sieraden uit eigen atelier 

Alle sieraden die je kunt personaliseren, voorzien wij dus in ons eigen atelier van een personal touch. Maar ook een aantal sieraden en accessoires die je niet naar wens kunt personaliseren, produceren wij in ons eigen atelier. Een voorbeeld hiervan zijn de chain belts. Ook de chain belts maken wij helemaal zelf in onze eigen studio. We zorgen ervoor dat de chain belt op de juiste lengte gemaakt wordt en indien er een leuke bedel aanhangt, bevestigen wij deze hanger aan het uiteinde van de riem.

chain belts worden gemaakt in finaste atelier

Een ander voorbeeld dat ook in ons eigen atelier wordt gemaakt, zijn de leopard en slangenprint oorbellen. We zoeken eerst twee perfect matchende hangers met de print bij elkaar zodat jij twee oorbellen kunt ontvangen die super goed bij elkaar passen. Deze hangers worden vervolgens samen met het Finaste muntje bevestigd aan de oorringetjes. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, er zijn nog véél meer verschillende sieraden afkomstig uit ons eigen atelier! 

meiden dragen handgemaakte oorbellen van finaste

Omdat we dus veel van onze sieraden zelf kunnen produceren, vind je een aantal populaire bedels ook vaak terug bij meerdere sieraden. Zo hebben we van verschillende hangertjes een ketting, armband én een paar oorbellen! Kun jij jouw favoriete sieraad met jouw lievelings hangertje kiezen of ze juist allemaal tegelijkertijd dragen wanneer je graag helemaal in stijl bent! 

mix van verschillende hartjes sieraden

We zijn er best wel trots op dat er zoveel verschillende sieraden afkomstig zijn uit ons eigen atelier! En het allerbelangrijkste: omdat we veel van onze sieraden zelf maken, kunnen we jou ervan verzekeren dat deze sieraden met heel veel liefde en vakmanschap zijn gemaakt. Ze worden speciaal voor jou, door ons geproduceerd! Ook weten we precies van welke materialen de sieraden worden gemaakt. Dit alles zorgt ervoor dat we sieraden van een hoge kwaliteit leveren en jou een persoonlijke service kunnen bieden. 


Hopelijk hebben we je een beter beeld kunnen geven van ons atelier! Vind je het leuk om hier meer van te zien? Volg ons dan op Instagram @finaste.nl want in onze Instagram Stories nemen we jou graag mee behind the scenes van het atelier van Finaste!