Voor 17:30 besteld, vandaag verzondenAltijd in een sieradendoosjeKlanten beoordelen ons met een 9,6Ook met gravering vandaag verzonden!WATERPROOF JEWELLERY

Voordelen van Stainless Steel sieraden

meisje draagt gouden sieraden mix van finaste

Stainless Steel sieraden van Finaste

Wij bieden jou graag de mooiste on-trend sieraden tegen een fijne prijs én van top kwaliteit. Veel van de sieraden produceren we in ons eigen atelier. We weten dus precies van welke materialen onze sieraden gemaakt zijn! Om de kwaliteit hoog te houden, zijn de meeste van onze sieraden gemaakt van stainless steel. Stainless steel, ook wel bekend als roestvrij of roestvast staal, kent heel veel voordelen. Zo is dit materiaal allergievrij. Wat betekent dat vrijwel iedereen deze sieraden zonder problemen kan dragen, zelfs mensen met een nikkelallergie. Stainless steel sieraden zijn dan ook meestal de juiste keuze voor iedereen die gevoelig is voor allergieën. Verder hebben jouw stainless steel sieraden geen onderhoud nodig. Het materiaal is super stevig en gaat ontzettend lang mee!

gouden armbanden mix op het strand

Zilveren Stainless Steel sieraden

Een ander voordeel van stainless steel is dat jouw sieraden altijd hun zilveren kleur behouden, ze kunnen namelijk niet verkleuren! Je kunt jouw zilveren stainless steel sieraden dus gewoon omhouden tijdens het douchen, sporten of zwemmen zonder dat de sieraden hun zilveren kleur verliezen! Hoe fijn is het om zilveren sieraden te kunnen dragen zonder dat je bang hoeft te zijn dat ze verkleuren! WE LOVE IT! 

gouden earparty mix

Gouden Stainless Steel sieraden

De gouden sieraden zijn gemaakt van stainless steel met een gouden plating. Stainless steel is dé perfecte ondergrond om gouden sieraden te maken die zowel betaalbaar als duurzaam en ook nog eens allergievrij zijn. Stainless Steel zorgt ervoor dat de gouden plating heel erg goed hecht en dat de gouden kleur super lang mooi blijft. Bij Finaste maken we alleen gebruik van de beste plating, waardoor de kleur van jouw gouden sieraden praktisch niet verkleurt. Super fijn dus! We adviseren desondanks wel altijd om uit te kijken met het gebruik van water, parfum, crèmes, haarlak enz. Het is beter om jouw gouden stainless steel sieraden even af te doen wanneer je veel met deze producten in contact komt, zodat jouw sieraad op termijn niet doffer wordt. Als je hier rekening mee houdt, dan zal jouw gouden sieraad ontzettend lang op z’n allermooist blijven en heb jij er super lang plezier van! 

gouden ringen mix op het strand


In onze webshop kun je bij de omschrijving van elk product lezen van welk materiaal het sieraad gemaakt is. Je mag ook altijd even contact met ons opnemen wanneer je nog vragen hebt over het materiaal van bijvoorbeeld één van onze oorbellen, armbanden of kettingenDan kijken wij graag met je mee! 


Lots of Love,
Finaste