Voor 17:30 besteld, vandaag verzondenAltijd in een sieradendoosjeKlanten beoordelen ons met een 9,6Ook met gravering vandaag verzonden!WATERPROOF JEWELLERY
Goudkleurige kettingen schakel

Dit zijn de sieradentrends voor herfst/winter 2020/2021!

New season, new jewelry! De dagen worden korter, het wordt kouder en de blaadjes vallen van de bomen: de herfst is begonnen! Bij een nieuw seizoen hoort een nieuwe najaarsgarderobe en die is natuurlijk niet compleet zonder nieuwe sieraden. Ben jij benieuwd welke sieraden je dit najaar veel gaat zien? Kijk dan snel verder!

1. Chunky chains

Chunky chains, oftewel grove schakelarmbanden en grove schakelkettingen, zijn dé nummer 1 trend van dit najaar! In de zomer zag je ze al heel veel, maar deze trend is ook dit najaar niet weg te denken uit het straatbeeld. Onze favorieten zijn de chunky initial kettingen en armbanden. Deze laat je gratis door ons graveren met 1, 2, 3, of 4 initialen. We love it!

schakelketting goud met initialen

schakelarmband zilver met initialen

zilverkleurige schakelkettingen

armbanden schakel goud

armbanden schakel zilver

2. Statement jewelry

Niet alleen chunky chains, maar statement sieraden in het algemeen mogen niet ontbreken in jouw najaarscollectie! Voeg een paar statement oorbellen, of een statement ring toe aan jouw look en je bent ready to go!

gouden hanger oorbellen statement

zilveren hanger oorbellen statement

gouden statement ringen

grove zilveren ringen om vingers met sieradendoosje

3. Pearls, pearls, pearls

Sieraden met parels zijn terug van weggeweest en here to stay! Super trendy, maar tegelijkertijd ook heel tijdloos en elegant. Ze kunnen echt overal bij geven jouw look nét dat beetje extra!

Goudkleurige oorbellen met hanger en parel

Zilveren kettingen chunky met parels en gravering

gouden oorbellen met parels

zilveren oorbellen met parels

gouden kettingen met parels en hanger

Welke van deze trendy items heb jij op jouw verlanglijstje gezet? Plaats jouw bestelling vandaag vóór 17:30 en je hebt jouw nieuwe sieraden morgen al in huis!* Be quick or miss out!

Lots of love,

Finaste

 

Nieuwste Blog posts